gezichtsbehandeling anti Aging

Deze verjongende behandeling met led-licht stimuleert de productie van collageen, waardoor de huid straktrekt en rimpels verminderen

# PRIJS
1 1x behandeling €85

Razorlase Permanente ontharing

Razorlase is de oplossing voor het effectief en permanent verwijderen van overmatig en ongewenste haargroei. Wij werken met de verbeterde en nieuwste type diode lasermachine. Waarbij de behandeling totaal pijnloos is en u binnen een paar behandelingen haarvrij bent. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Diode laser de beste behandelmethode is voor permanent ontharen, het is de allernieuwste techniek die geschikt is voor alle huidtype, dus ook voor mensen met een donkere huid. Dit is mogelijk doordat de diode laser een hoog vermogen van een bepaalde energieafgifte genereerd. Hierdoor worden ook de dieper gelegen haarwortels bereikt. Door deze afgegeven energie vindt er tijdens de behandeling een verhitting plaats van de haarfollikel, waardoor de haarzakjes worden vernietigd. Dit gebeurt in een fractie van een seconde waardoor uw huid niet wordt beschadigd.

# Per behandeling (10-15 min) PRIJS
ONDERLICHAAM -
1 Bilnaad €130
2 Voeten €200
3 Bikinilijn €260
4 Billen €450
5 Onder of bovenbenen €550
6 Hele benen €850
BOVENLICHAAM -
7 Oksels €100
8 Tepelhoven €130
9 Navellijn €140
10 Hals €200
11 Handen €200
12 Onderrug €300
13 Buik €330
14 Onder of bovenarmen €400
15 Hele armen €550
17 Hele rug €550

HIFU gezichtslifting

De Hifu is een liftende en verjongende huid behandeling zonder chirurgische ingreep. Deze behandeling is uniek omdat het op een natuurlijke manier in staat is de huid te verstevigen en te liften. De behandeling is namelijk op basis van ultrasound en een non-invasieve manier, het zorgt ervoor dat de collageen aanmaak een boost krijgt.Vaak als we denken aan huidveroudering denken we aan het gezicht, maar even belangrijk zijn de decolleté en de handen, zij worden namelijk bijna even veel blootgesteld aan zonlicht. Het is daarom belangrijk dat u niet alleen uw gezicht aanpakt, maar ook u hals en decolleté.Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar om de hals en het gezicht te verbeteren. Wij werken met HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) dit is een methode waarbij collageenaanmaak wordt versneld doormiddel van ultrasound. Hierbij wordt er energie in de verschillende lagen van de huid gebracht. De huid zal verstrakken en plooien en rimpels zullen verminderen.

# Hieronder de gegeven prijzen voor 1 behandeling en de prijzen van een kuur van 3 behandelingen PRIJS
OOGGEBIED: -
1 1 behandeling €180
2 3 behandelingen €520
WANGEN EN KAAKLIJN: -
3 1 behandeling €280
4 3 behandelingen €830
GEHELE GEZICHT: -
5 1 behandeling €410
6 3 Behandelingen €1200
HALS
7 1 behandeling €310
8 3 behandelingen €920
HALS INCL. KAAKLIJ: -
10 1 behandeling €410
11 3 behandelingen €1230
DECOLLETÉ: -
12 1 behandeling €410
13 3 behandelingen €1230
VOORHOOFD: -
14 1 behandeling €280
15 3 behandelingen €830

Wij raden aan om een kuur van 3 behandelingen te nemen voor optimaal resultaat. Daarnaast adviseren wij 1x per jaar een onderhoudsbehandeling.

Massage

Ontspanningsmassage Massage is een oude en geliefde methode om pijn te bestrijden en de spieren te ontspannen. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed. De massage bestaat uit een combinatie van strijken, wrijven, drukken, kloppen en kneden. De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Een krachtige massage kan versterken en langdurig ontspannen. Na een massage zitten mensen beter in hun vel: ze worden assertiever en leren hun lichaam en gevoel beter kennen. Een ontspannen lichaam herstelt ook sneller van overbelasting. Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress (bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Alle massages (en de intensiviteit daarvan) worden aangepast naar persoonlijke voorkeuren en wensen.

# PRIJS
2 HOTSTONE MASSAGE Achterzijde, Rug, Nek, Schouders, Benen -
3 Voeten 60 minuten €50
4 VOETREFLEXMASSAGE -
5 50 minuten €45
6 ONTSPANNINGSMASSAGE -
7 30 minuten €35
8 60 minuten €45
8 STOELMASSAGE -
9 20 minuten €30

Tattoo.

# PRIJS
2 Klein gebied tot 5cm2 v.a € 120
3 Middel groot gebied tot 20cm2 € 180
4 Groot gebied tot 35cm2 € 240
5 Tot 50 cm2 € 310
6 Tot 100 cm2 € 380

MAKE-UP.

Er jonger uitzien met make-up. Met make-up kan je jezelf mooier maken, je sterke kanten benadrukken en je minder sterke kanten minder laten opvallen, je kan ook jezelf een totaal andere look geven. maar je kan er ook jonger uitzien met make-up.

# PRIJS
2 Make-up dag € 35
3 Make-up avond € 50
4 Bruidsmake-up aan huis (inclusief proefsessie) v.a € 100
5 Workshop / Make-up advies individueel (+/- 1 uur) € 35
6 Workshop visagie vanaf 4 personen (+/- 2 uur) € 25( per persoon)

Wimpers en Wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want u hoeft geen mascara meer te gebruiken.Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten.

# PRIJS
2 Wimpers Verven € 15
3 Wenkbrauwen verven €15

Pressotherapie.

Pressotherapie Dit toestel is ontworpen ten gevolge van langdurige onderzoeken specifiek op gebied van het combineren van de functies van ontbinding en vernietiging van vet, lymfedrainage en magnetische therapie om, de weefsels met behulp van hightech massage te verstrekken. Afslanking De lage frequentiegolven stimuleren de spieren met een sterk trillende actie om zo het afbreken van een grote hoeveelheid vetcellen te bekomen. Elektrische elektroden die op bepaalde punten van het lichaam worden geplaatst versnellen de stofwisseling van het metabolisme in het lichaam. De lange infrarood emissie heeft een directe werking op de structuur van de vetten. Het laat de cellen toe een grote hoeveelheid energie vrij te geven, het stimuleert de bloed-en lymfecirculatie, activeert de stofwisseling en de snelheid van biochemische reacties, brandwonden ATP, versnelt de afbraak van vetcellen en vermindert hun aantal. De verschillende compartimenten blazen zich in een ritme van op en leeglopende beweging die in een regelmatige druk constant verandert, deze actie zorgt voor een afbraak en eliminatie van de vetten

# PRIJS
2 Pressotherapie 30 min € 50

Cavitatie Behandelingen.

Cavitatie behandeling zorgt ervoor dat je veel vet kwijtraakt in korte tijd. Je hoeft hiervoor dus niet maanden te sporten, of een streng dieet te volgen. Het resultaat van een Cavitatie behandeling wordt ook wel vergeleken met liposuctie, maar dan natuurlijk met het grote voordeel dat voor een Cavitatie behandeling geen chirurgische ingreep nodig is, 1 cavitatie-Per zone: (bovenbenen, onderbenen, heup, middel, billen, benen, armen)

# PRIJS
2 1 cavitatie-behandelingen 15 min € 75 p/z
3 Radiofrequentie Lichaam 20 min €50 p/z
4 Spierversterking 30 min €50 p/z
5 Radiofrequentie gezicht (anti-age) 25 min € 75 p/z

Microdermabrasie Behandeling.

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt door dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen d.m.v. aluminiumoxide-kristallen. Dit is een zachte en pijnloze peeling die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert, maar ook de collageenproductie stimuleert. Hierdoor wordt de huid strakker en zachter. Vanwege haar eenvoud, effectiviteit en volledige afwezigheid van bijwerkingen is microdermabrasie op het ogenblik de meest populaire techniek voor huidverbetering wat inmiddels een bekende en beproefde techniek is. Alle huidtypen zijn geschikt voor de behandeling met microdermabrasie, ook een donkere of zwarte huid.

# PRIJS
2 Voorbehandeling -
3 Microdermabrasie behandeling -
4 Kalmerend masker -
5 Dagcreme met sunblok -
9 Behandeling microdemabratie 45 min € 80

Gezichtsbehandeling van 60 minuten.

# PRIJS
2 Reiniging -
3 Peeling -
4 Stomen -
5 Onzuiverheden verwijderen -
6 Wenkbrauwen epileren of harsen -
7 Gezichts-/decolleté-massage -
8 Masker en een dagcrème -
9 Luxegezichtsbehandeling € 80

GEZICHTSBEHANDELING 55 MIN.

# PRIJS
2 Reiniging -
3 Stomen -
4 Gezichts-/decolleté-massage -
5 Masker en een dagcrème -
9 Gezichtbehandeling € 75

Epileren/Harsen.

# PRIJS
2 Epilere Wenkbrauwen (pincet) € 12
3 Bovenlip of Kin harsen € 15
4 Kin harsen incl. kaaklijn € 15
5 Kaaklijn & Wangen € 15
6 Hele gezich € 30
7 Borst harsen € 20
8 Buik harsen € 20
8 Borst & Buik harsen € 35
8 Onderbenen harsen € 25
8 Benen harsen € 40
8 Oksels harsen € 15
8 Armen harsen € 30
8 Onder armen € 20
8 Bikinilijn € 40
8 Schaamstreek harsen € 25
8 Brazilian harsen € 40
8 Rug harsen € 35
9 Schouder harsen € 15
9 Rug + schouder harsen € 45

Wenkbrauw Extensions - Brow Art.

Wenkbrauwextensions werkt hetzelfde als wimperextensions: individuele synthetische haartjes worden één-voor-één bevestigd aan uw eigen wenkbrauwhaartjes of op de huid. Het plaatsen van de haartjes zorgt ervoor dat de wenkbrauwen de juiste vorm krijgen en voller worden. Het is zelfs mogelijk om eventuele littekens rondom uw wenkbrauwen te camoufleren. Afhankelijk van de gewenste look kunnen de wenkbrauwextensions heel subtiel geplaatst worden of juist heel vol. En door gebruik te maken van de juiste kleur zorgt het geheel voor een prachtige, natuurlijke look .Richtlijn Houdbaarheid Wenkbrauwextensions: Helemaal geen wenkbrauwen dus alles op de huid geplakt, maximaal 1 week Heb je iets haartjes maar wil je ze verlengen en (combinatie op de huid en eigen haartjes) dan maximaal 1,5-2 weken Heb je redelijk wat haartjes van jezelf en wil je ze nog voller hebben en meer gevormd maximaal 2-3 weken Tevens is het mogelijk om uw wenkbrauwen eerst te verven naar de gewenste kleur, door ons te laten modelleren/epileren en uw gaten op te vullen met wenkbrauwextensions of het model creëren met de wenkbrauwextensions die u wenst.

# PRIJS
2 Wenkbrauwextensions nieuwe set € 45
3 Refill 2 weken € 20
4 Wenkbrauwextensions nieuwe set inclusief epileren € 40
5 Wenkbrauwextensions nieuwe set inclusief verven & epileren € 45
6 Refill 2 weken € 20
7 Refill 3 weken € 25

Wimperextensions One by One.

Iedereen wil lange, volle wimpers. 
Iedere ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange 
tijd niet wil lukken. Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions. Het werkt hetzelfde als hairextensions, alleen nu speciaal uitgerust voor je wimpers en je hoeft geen mascara meer te gebruiken.

# PRIJS
2 Nieuwe Set € 110
3 Refill 2 weken € 75
4 Refill 3 weken € 45
5 Refill 4 weken € 85
6 Refill langer dan 4 weken € 70
7 Verwijderen van de wimperextensions € 2

Pedicure.

De voeten hebben nogal wat te verduren en worden gedurende het mensenleven zwaar belast. Gezonde en mooie voeten en goed verzorgde nagels zijn daarom uitermate belangrijk bij een professionele pedicure. Goed verzorgde voeten en nagels kunnen de dagelijkse belasting goed aan en ze mogen nog gezien worden ook! Daarom bieden wij bij Beautysalon Silvia Beautysalon diverse voet- en nagelverzorgende behandelingen.

# PRIJS
2 Pedicure Standaard € 50
3 Spa pedicure, (scrub, masker, massage) € 60

Manicure .

Je handen mogen gezien worden! Verzorgde nagels én handen vormen een belangrijk onderdeel van een optimale lichamelijke verzorging. Handen en Nagels hebben net als ieder ander deel van het lichaam voeding en vocht nodig ter bescherming tegen invloeden van weer en leeftijd. Handen en nagels dienen dan ook regelmatig verzorgt en lekker verwend te worden zodat de conditie verbetert. Vaak worden de handen vergeten. Het verzorgen van nagels, nagelriemen en handen moet goed gebeuren. Bij Beautysalon Silvia Beautysalon kun je naast een standaard manicure (verzorging van je nagels) terecht voor een Spa Manicure (verzorging van je nagels en handen )

# PRIJS
2 Manicure Standaard € 35
3 Spa manicure (scrub, masker, massage) € 50
4 Gelluck € 15

Microblanding

# PRIJS
2 Microblanding € 300
3 Tweede sessie € 150