Razorlase Hair Removal – Permanente Haarverwijdering

Wij helpen u graag met permanente verwijdering van het lichaamshaar op de plekken waar het niet gewenst is. Met de Razorlase Hair Removal therapie gebeurt dat comfortabel en snel en vanzelfsprekend groeien de haartjes na volledige behandeling niet meer terug.

Wat is Razorlase Permanente Haarverwijdering?

De Razorlase diode stuurt kortstondig een gebundelde krachtige lichtstraal door het huidoppervlak heen en verhit de haarfollikelen op een bijna pijnloze manier. De energie van de laser wordt opgenomen door melanine in de follikelen en haarschacht. Zo verhit de laser de melanine razendsnel en vernietigt de follikelen.

Hoe lang duurt een behandeling?

De Razorlase heeft maximaal effect op de actieve haarfollikelen. Omdat niet alle haarfollikelen tegelijk actief zijn maar volgens achtereenvolgende haargroeifases geactiveerd worden, is het altijd noodzakelijk om meerdere keren terug te komen voor een complete behandeling. Na de eerste sessie is nog drie keer terugkomen met tussenpozen van vier weken vaak al voldoende om permanent van alle haren verlost te zijn. De tijdsduur van een sessie hangt af van hoeveel zones en welke zones u laat behandelen. Per zone kunt u het beste rekening houden met een duur van 15-30 minuten maar het kan in sommige gevallen ook langer duren. We stellen het heel erg veel op prijs als u kort van tevoren de te behandelen zone alvast scheert als u er zelf gemakkelijk bij kunt.