HIFU gezichtslifting

De Hifu is een liftende en verjongende huid behandeling zonder chirurgische ingreep. Deze behandeling is uniek omdat het op een natuurlijke manier in staat is de huid te verstevigen en te liften. De behandeling is namelijk op basis van ultrasound en een non-invasieve manier, het zorgt ervoor dat de collageen aanmaak een boost krijgt.

Vaak als we denken aan huidveroudering denken we aan het gezicht, maar even belangrijk zijn de decolleté en de handen, zij worden namelijk bijna even veel blootgesteld aan zonlicht. Het is daarom belangrijk dat u niet alleen uw gezicht aanpakt, maar ook u hals en decolleté. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar om de hals en het gezicht te verbeteren. Wij werken met HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) dit is een methode waarbij collageenaanmaak wordt versneld doormiddel van ultrasound. Hierbij wordt er energie in de verschillende lagen van de huid gebracht. De huid zal verstrakken en plooien en rimpels zullen verminderen.

De behandeling wordt gemiddeld als goed verdraagbaar ervaren door het gebruik van een verdovende crème. Er zijn slechts 2 tot 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Het lichaam gaat namelijk zelf de productie van collageen op gang brengen. Het eerste resultaat zullen na ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn, na deze periode zal er een versteviging van de huid en een lifting van de gezichtscontouren zichtbaar zijn. Het resultaat moet vervolgens met 1 behandeling per jaar bijgehouden. Daarnaast is de behandeling volkomen veilig en zijn er geen risico’s.