Laser Therapie voor Tatoeage en Pigment Verwijdering

Met de Nd:YAG Laser helpen wij u gemakkelijk bij het verwijderen van tatoeages en andere pigmenten in de huid. Elke kleur en elk huidtype is te behandelen.

Wat is de Laser Therapie voor Tatoeage en Pigment Verwijdering?

De gebundelde lichtstraal van de Nd:YAG Laser dringt door tot tatoeage-pigment in de diepere huidlaag. Door kortdurende maar heel krachtige pulses met de laser zwelt het pigment op en breekt in kleine stukken. Deze afvalstukjes komen dan vanzelf in de bloedcirculatie en worden automatisch door het lichaam opgeruimd. De tatoeage wordt geleidelijk aan lichter van kleur tot deze helemaal verdwijnt.

Hoe lang duurt een behandeling?

De tijdsduur per sessie is ongeveer 15 minuten. Bij een groter oppervlak kan het meer tijd in beslag nemen. Na 4 tot 8 sessies is de tattoeage volledig verwijderd. Voor het verwijderen van kleurentatoeages zijn meer sessies nodig dan voor zwart- of grijstint tatoeages. Na elke sessie wordt een herstelperiode van een maand aangeraden voor een goede gezondheid van de huid.

Meer Nd:YAG Laser Therapieën

De Nd:YAG Laserbehandeling helpt uw huid ook op vele andere manieren verbeteren. Neem contact op met ons als u geïnteresseerd bent in:

  • Melasma/Hyperpigmentatie/Sproeten/Tattoeage Verwijdering
  • Wijnvlekken/Angioma's
  • Carbon Peeling Behandeling
  • Huid verjonging/Huid-egalisatie/Poriën inkrimpen