Black Doll Facial – Carbon Laser Skin Rejuvenation

De Black Doll Facial is een van de beste gezichtsbehandelingen voor een gezonde huid. Met de Nd:YAG laser kunnen wij elk huidtype de beste behandeling geven.

Wat is de Black Doll Facial?

De Black Doll Facial is ook bekend als Carbon Laser Skin Rejuvenation en is een non-invasieve behandeling die geweldig werkt bij de kleinere huidproblemen en geeft uw huid een prachtige uitstraling! De Nd:YAG laser stuurt korte energievolle lichtpulsen in het gezichtsoppervlak en vernietigt zo vuil en talg dat zich heeft opgehoopt in de poriën. De behandeling begint met het schoonmaken van uw gezicht en aanbrengen van Carbon Lotion. De zwarte carbondeeltjes van de lotion nemen het licht van de laser op en laten samen met de onderliggende dode huidcellen vervolgens los van het gezicht.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn veel redenen om de Black Doll behandeling te proberen want de effecten zijn gewoonweg fantastisch.

  • Kleinere poriën
  • Vermindert acné en littekens
  • Verwijdert dode huidcellen
  • Stimuleert collageen aanmaak voor een elastische huid
  • Vermindert lijntjes en rimpels

Hoe lang duurt een behandeling?

Het fijne aan deze behandeling is dat het een snelle gezichtsbehandeling is zonder bijeffecten. U kunt meteen verder met uw dagelijkse bezigheden omdat er geen hersteltijd is. Wel is het zo dat u niet meerdere behandelingen kort achter elkaar kunt doen om zo schade aan de huid te voorkomen. De huid zou dan namelijk wel te kwetsbaar kunnen worden. De wachtperiode tussen behandelingen is daarom twee weken. Voor het beste resultaat en een merkbaar lichtere en heldere huid zijn 6 tot 8 behandelingen nodig.